ht prva liga

[VIDEO/FOTO] Rijeka na Rujevici golom iz penala svladala Lokomotivu i tako prekinula niz od četiri poraza

08.11.2020 u 19:50

Bionic
Reading

U posljednjem susretu 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige nogometaši Rijeke na svom su terenu minimalno pobijedili Lokomotivu 1:0 prekinuvši niz od četiri uzastopna poraza...

Rijeka je dočekala 'lokose' s četiri poraza u nizu, nakon što je izgubila tri europske (Real Sociedad 1:0, AZ 4:1, Napoli 2:1), te jednu ligašku utakmicu (Šibenik 2:0).

Lokomotiva je također tražila prekid serija od čak sedam utakmica u Hrvatski Telekom Prvoj ligi bez pobjede (tri poraza, četiri remija).

Na kraju je domaćin imao više razloga za slavlje, Rijeka je pobijedila 1:0, a gol odluke zabio je Robert Murić iz kaznenog udarca u 16. minuti utakmice. Jedanaesterac je skrivio Josip Pivarić igrajući rukom u svom šesnaestercu...

  • +5
NK Rijeka - NK Lokomotiva, 8.11.2020. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Domaćin je tijekom utakmice još dva puta pogodio okvir suparničkog gola. Murić je u 54. minuti pogodio gredu, dok je u 77. minuti golman Lokomotive skrenuo loptu u gredu nakon Kulenovićeva udarca.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.