mirni Fonseca

Rijeka još nije bila u ovakvoj situaciji, ali trenera Lillea to baš ne zanima

24.08.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Buran tjedan je iza navijača Rijeke jer su uoči borbe za plasman u skupine Konferencijske lige protiv francuskog Lillea ostali bez trenera Sergeja Jakirovića. Prva utakmica na rasporedu je u gostima od 20 sati (MAXSport 2, MAXtv)

Puno se ovih dana pisalo o naglom odlasku trenera Sergeja Jakirovića u Dinamo. Ubrzo je kao prvi trener potvrđen Željko Sopić, no za prvu utakmicu u gostima kod Lillea momčad su pripremili Radomir Đalović i Darko Raić Sudar. Jedno je sigurno, Rijeka nikad u povijesti nije bila u ovakvoj situaciji...

Sve to prate iz Francuske, stoga je bilo zanimljivo čuti kako na sve to gleda portugalski trener Paulo Fonseca koji vodi Lille.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE

'Neće nam biti lako protiv Rijeke koja ima dobru momčad i sviđa nam se, imaju dosta dobrih igrača. Svaki igrač i bilo koji trener želi igrati u Europi, zato smo jako motivirani', kazao je Fonseca, dodavši što za njih znači nastup u Europi.

'Naporno smo radili da to postignemo i ovo je vrlo važna utakmica za nas. Trenirali smo za to da ove sezone igramo svaka tri dana. Istina je da nemamo puno iskustva, imamo mladu momčad, ali spremni smo igrati puno utakmica', dodao je Fonseca.

Sve to sugerira da su dodatno motivirani, a na trenerske promjene nisu se previše osvrtali i to 50-godišnji Fonseca nije želio komentirati. To ga očito baš ne zanima.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport