PORAZ BEZ OBJAŠNJENJA

Repeša: Ne znam što nam se dogodilo

19.09.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša očekivano, nije bio previše raspoložen nakon poraza od Slovenije u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Poljskoj

'Prvi dio utakmice odigrali smo vrlo dobro. Međutim, ne znam što se dogodilo u završnici prvog poluvremena kada smo u zadnjih 15 sekundi dobili tehničku, a potom primili tricu. U drugom poluvremenu Slovenija je odigrala daleko bolje u obrani i popravila je skok, što joj je na koncu donijelo i pobjedu. Čestitam Sloveniji na pobjedi i želim joj sve najbolje u polufinalu', kazao je Repeša.

Slovenski izbornik Jure Zdovc pohvalio je svoje igrače posebice na zalaganju i trudu koji su uložili kako bi okrenuli rezultat u trenucima kada su gubili 15 razlike.

'Pokazali smo kako se bori za Sloveniju. Usprkos velikim problemima koje imamo idemo dalje. Moja filozofija je dobiti svaku utakmicu, a ključna je obrana. U drugom poluvremenu smo pokazali kako je znamo igrati. Bila je ovo utakmica velikog pritiska, no nemamo previše vremena za slavlje i euforiju. Sutra nas čeka polufinale', kazao je Zdovc.