ENGLEZI TVRDE

Redknapp na ljeto prodaje Modrića!

02.03.2009 u 17:54

Bionic
Reading

Trener Tottenhama Harry Redknapp namjerava na kraju ove sezone prodati hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, tvrdi britanski tabloid News of the World dodajući da će Modrić najvjerojatnije završiti u Italiji, javlja Hina

Redknapp sprema veliku čistku, a najveće iznenađenje je to što se namjerava riješiti i Modrića iako je pun hvale za njegovu igru, tvrdi tabloid i nastavlja kako 'Modrić ipak nije pomogao Tottenhamu onoliko koliko se smatralo.'

News of the World navodi da je Modrić postigao tek tri zgoditka u 30 utakmica, a tek jedan u Premiershipu. List smatra da će Redknapp prihvatiti tijekom ljeta jednu od brojnih ponuda za Modrića, a najizvjesnije je to da će to biti ponuda Intera ili Juventusa.

Već se prije nekog vremena pisalo o tome da je 'stara dama' jako zainteresirana za hrvatskog reprezentativca, a ako se obistini da se Tottenham na ljeto želi riješiti Modrića, Juventus će sigurno biti među potencijalnim kupcima.

Osim Modrića, trener Tottenhama na kraju sezone riješit će se i Meksikanca Giovannija Dos Santosa, Garetha Balea, Toma Huddlestonea, Jermainea Jenasa i Darrena Benta.