GDJE JE PROBLEM?

Red Bull ima 101 bod prednosti pred Mercedesom, ali i dalje strahuje; jedna stvar baš nikome nije jasna: To je zaista nevjerojatno!

08.06.2022 u 21:58

Bionic
Reading

U prvenstvu Formule 1 u poretku konstruktora vodi Red Bull, a u toj momčadi i dalje kao opasnog konkurenta smatraju Mercedes

Mercedes je osvojio zadnjih osam prvenstava u momčadskoj konkurenciji, ali ove sezone gleda u leđa za Red Bullom i Ferrarijem. Za vodećim 'bikovima' zaostatak je nevjerojatnih 101 bod nakon sedam utrka. No u Red Bullu su i dalje oprezni i smatraju da njemačka ekipa može zaprijetiti.

'Mercedes radi nevjerojatno brze krugove na treningu i na utrkama, i s Hamiltonom i s Russellom. Ne kontinuirano, tako da nam je teško protumačiti odakle dolazi to vrijeme u krugu. Slušajući pomno ljude iz Mercedesa, mislim da ni oni ne znaju', rekao je Red Bullov savjetnik Helmut Marko koji je dodao:

  • +4
Formula 1 - VN Monaka, 29.5.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ali opasna stvar je što se čini da potencijal postoji. I stvarno je nevjerojatno teško razumjeti gdje je Mercedesov bolid nevjerojatno brz... Oni su najbrži na stazi u jednoj fazi, ali to ne traje dugo. Što se tu točno mijenja, zašto ne mogu tako stalno voziti i dalje je, hvala Bogu, njihov problem.'