PREOKRET U MADRIDU

Real se ipak odlučio riješiti Cristiana Ronalda?

13.02.2015 u 09:58

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskog dnevnika Sport, predsjednik Florentino Perez nakon posljednjih incidenata odlučio je potražiti kupca za Cristiana Ronalda u sljedećem prijelaznom roku…

Slavni Portugalac napunio je 30 godina prošli tjedan, a utakmica protiv Atletica u kojoj je odigrao iznimno loše, da bi par sati kasnije do sitnih jutarnjih sati feštao s prijateljima, promijenile su mišljenje Florentina Pereza, koji ga je dotad smatrao nedodirljivim igračem kluba.

S obzirom na dob, ako Real želi prodati Ronalda, onda će to morati napraviti ovog ljeta, inače neće moći dobiti za njega novac koliko doista vrijedi, a to je više od 100 milijuna eura.

Kako tvrdi dnevnik Sport, klubovi koji bi mogli kupiti Ronalda su Manchester United, Manchester City, PSG i Chelsea. Hoće li se ovaj transfer zaista realizirati ovisit će o nastupima Ronalda za klub do kraja sezone te odnosu koji će imati s upravom kluba, jer ako se zaista pokaže kao čovjek bez kojeg momčad ne može igrati, Perez će morati još jednom promijeniti mišljenje.