pukla je ljubav

Real okrenuo leđa Cristianu Ronaldu: Uvrijeđeni Portugalac nikad bliže odlasku iz Madrida!

07.06.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Portugalski mediji tvrde kako je sastanak Ronaldovog agenta Jorgea Mendesa s upravom Reala jako loše prošao te je sve izvjesnije da će slavni nogometaš nakon četiri osvojene titule prvaka Europe napustiti Madrid...

Podsjetimo, 33-godišnji krilni napadač nakon finala u Kijevu najavio je mogući odlazak iz 'kraljevskog kluba', a iako se činilo da na taj način samo pokušava skrenuti pozornost na sebe s obzirom da nije bio u prvom planu u finalu protiv Liverpoola, čini se da je njegova era u Realu ipak pri kraju.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Naime, pojavila se informacija kako Ronaldo za ostanak u Madridu želi povećanje plaće na čak 75 milijuna eura bruto, a portugalski mediji saznali su kako je sastanak na tu temu s upravom Reala prošao jako loše.

Cristianov agent Jorge Mendez sastao se s Florentinom Perezom i suradnicima, no u Realu nisu htjeli ni čuti o povećanju plaće za igrača koji neće još mnogo sezona moći igrati na vrhunskoj razini.

Ronaldo je sada nikad bliže odlasku iz kluba s kojim je osvojio četiri titule prvaka Europe, a PSG i Manchester United se spominju kao mogući novi poslodavci.

S druge strane, Real će pokušati dovesti Neymara, no pitanje je hoće li u tome uspjeti već ovog ljeta pa bi sezona koja slijedi mogla biti prijelazna za madridski klub, uzmemo li u obzir da je u tijeku i potraga za trenerom, a najveće želje Reala trenutno su nedostupne...