nema zvučnih imena

Ovo su glavni kandidati za novog trenera Reala: Navijači nisu oduševljeni!

06.06.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon što su upravu Reala odbili mnogi ugledni svjetski stručnjaci, kao glavni kandidati za novog trenera pojavile su se klupske legende Fernando Hierro, Guti i Michel...

Kako naglašavaju španjolski mediji, Pochettino, Löw, Allegri, Klopp i Nagelsmann odbili su preuzeti vruću klupu madridskog kluba pa uprava nema izbora nego dati priliku nekom manje zvučnom treneru.

  • +13
Zinedine Zidane Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Dnevnik As otkriva kako se Real okreće domaćim stručnjacima, a među njima se prije svih spominje Jose Maria Gutierrez zvan Guti koji je već u Madridu i trenira mladu momčad te se poput Zidanea unutar samog kluba pokušava probiti prema seniorskoj momčadi.

Tu je i Fernando Hierro, legenda 'kraljevskog kluba' koji je imao priliku raditi kao sportski direktor te kao pomoćnik Carla Ancelottija, a samostalno je vodio Oviedo i Malagu.

Treća opcija je Michel, još jedna legenda koja ima više trenerskog iskustva od Hierra i Gutija zajedno, s obzirom da je u karijeri već vodio Malagu, Olympiacos, Sevillu, Getafe, Rayo i Marseille. Grčku ligu osvojio je u tri navrata, ali u drugim sredinama nije imao sličnih uspjeha.

Inozemne opcije poput Sarrija i Wengera čini se da su pale u drugi plan, a navijači nisu oduševljeni ponuđenim opcijama i očekuju tešku sljedeću sezonu u kojoj će Real pokušati osvojiti četvrtu titulu prvaka Europe u nizu...