UOČI VELIKOG DERBIJA

Real na mukama: Počelo je s Modrićem, a ovo je vrhunac!

05.02.2015 u 17:49

Bionic
Reading

Momčad Real Madrida skupo je platila pobjedu protiv Seville u zaostaloj utakmici ove srijede. Nizu ozlijeđenih nogometaša pridružili su se James Rodriguez i Sergio Ramos, a protiv Atletica za vikend neće imati pravo igrati niti Marcelo...

'Kraljevski klub' ove sezone nema sreće s ozljedama. Sve je počelo na reprezentativnoj utakmici Italije i Hrvatske, kada se u studenom na San Siru ozlijedio naš Luka Modrić, a dva i pol mjeseca kasnije još se nije oporavio. Njegov povratak na teren očekuje se negdje za dva tjedna.

Osim Modrića, već duže vrijeme ozlijeđen je i Pepe, a ove srijede protiv Seville Ancelottiju se dogodila katastrofa. James Rodriguez zaradio je napuknuće kosti stopala i neće ga biti sljedeća dva mjeseca, a tri tjedna će zbog ozljede mišića izbivati i jedan od najvažnijih igrača, Sergio Ramos.

Ako tome pribrojimo i Marcela koji zbog suspenzije ne može igrati za vikend, jasno je da će protiv Atletica na Calderonu Real imati velikih problema. Obrana je najgore pogođena, a ni vezni red nije dobro prošao.

Carvajal i Coentrao u zadnjoj liniji, kao i Lucas Silva te Asier Illaramendi u sredini morat će pokrpati rupe, a jedina dobra vijest za Ancelottija povratak je Cristiana Ronalda u momčad nakon odrađene suspenzije.