'ŠPICA' PRVOG TJEDNA

Razlozi više za doći na Svjetski kup na Sljemenu

01.01.2013 u 17:13

Bionic
Reading

Bogat popratni program za gledatelje i ove će godine biti razlog više za dolazak na Sljeme, na utrke Audi FIS svjetskog kupa 'Vip Snow Queen trophy', koje se održavaju 4. i 6. siječnja

Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma u kojima nastupaju najbolje svjetske skijašice i skijaši te humanitarnu utrku skijaških legendi dm Zagreb Ski Legends, u cijeni svih vrsta ulaznica za gledatelje je uključen prijevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće, po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

Organizatori za gledatelje na Krumpirištu ove godine pripremaju vrući grah koji će skuhati vrijedni ugostitelji iz Donje Bistre. Uz grah, Hrvatski skijaški savez pripremio je i dovoljne zalihe hot dogova, dok će Franck ljubitelje skijanja zagrijati toplim čajem uz grickalice. Zračna luka ugostiteljstvo priprema sendviče, Rauch sokove, a Milka čokoladice. Sponzori su pripremili i posebne nagradne igre na kojima gledatelji mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Na dan ženske utrke gledatelje će na Krumpirištu zabavljati grupa Angels, dok na dan muške utrke nastupa grupa Živa legenda. Za još bolji doživljaj Sljemena povećani su video zidovi i poboljšan razglas. Svaki posjetitelj će dobiti i hrvatsku navijačku zastavicu kako bi se dodatno uljepšala jedinstvena navijačka atmosfera po kojoj je Sljeme poznato u skijaškom svijetu.

U danima uoči utrka na Trgu bana Jelačića pripremljen je atraktivni program javnog izvlačenja startnih brojeva. Za najbolje svjetske skijašice program javnog izvlačenja brojeva 'Snow Queen Ladies Night' predviđen je u četvrtak, 3. siječnja od 18 sati, a samo izvlačenje brojeva počinje u 19 sati. Najbolji svjetski skijaši, predvoñeni Ivicom Kostelićem na Trgu bana Jelačića okupit će se u subotu, 5. siječnja na 'Snow Queen Men's Nightu' od 18 sati, a nakon izvlačenja startnih brojeva javno će biti predstavljeni sudionici dm Zagreb Ski Legends humanitarne utrke. Građani će uz druženje s najboljim svjetskim skijašicama i skijašima moći uživati u atraktivnim nastupima plesne skupine Atomic dance factory.

Ako za doći na Sljeme uopće treba dodatnih razloga...