i dalje ne igra

Rat Neymara i PSG-a sve žešći: Trener ga možda više nikad neće koristiti...

17.08.2019 u 16:36

Bionic
Reading

Thomas Tuchel uoči dvoboja protiv Rennesa potvrdio je kako Neymar i dalje ne konkurira za mjesto u momčadi, a mediji vjeruju da je razlog tome želja Brazilca da napusti PSG...

Brazilski 27-godišnji napadač i ovog je ljeta u središtu nogometne sapunice, sa željom napustiti pariški klub i vratiti se u Španjolsku, bilo u dresu Reala, bilo u dresu Barcelone.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spominju se cifre od dvije stotine milijuna eura odštete pa čak i kombinacije s Modrićem ili Rakitićem kao sredstvom plaćanja, ali zasad Neymar ostaje u PSG-u, ali za njega – ne igra.

Neymar je zaradio ozljedu gležnja zbog koje je propustio Copa Americu, no vjeruje se da bi dva i pol mjesec kasnije trebao biti spreman ponovo igrati.

No, Thomas Tuchel potvrdio je kako će propustiti i dvoboj s Rennesom ove nedjelje, kao što je propustio i onaj protiv Nimesa prošlog vikenda.

Brazilac nastavlja trenirati samostalno sa strane, a ne sa suigračima i mediji sumnjaju da je to posljedica sukoba oko transfera koji Neymaru nije ispunjen ovog ljeta.

Ako ne zaigra ni protiv Toulousea za tjedan dana, bit će to dokaz da nešto ozbiljno ne štima u odnosu njega i PSG-a, što bi povećalo izglede transfera u Španjolsku do kraja kolovoza...