prošlo je 10 godina

Ralf Schumacher progovorio o tragičnoj sudbini brata Michaela: Život nekad nije fer...

02.11.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Michael Schumacher (54) je 29. prosinca 2013. godine doživio nesreću na skijanju u Francuskoj i zadobio teške ozljede glave, nakon čega je mjesecima bio u induciranoj komi. O njegovom se zdravstvenom stanju malo zna, a sada se o svemu oglasio mlađi brat Ralf (48)

Ralf Schumacher (48) je u razgovoru za njemačke medije, među ostalim, govorio i o svom bratu Michaelu (54). Od njegove je nesreće na skijanju u francuskim Alpama prošlo gotovo deset godina i od tada se samo nagađa u kakvom je zdravstvenom stanju. Obitelj se u potpunoj tajnosti brine o njemu.

Istina, s vremena na vrijeme u javnosti se pojave informacije vezane za zdravstveno stanje Michaela Schumachera (53), no o tome u kakvom je konkretno stanju legendarni njemački pilot Formule 1 može se samo nagađati.

Ni sam Ralf nije želio o tome previše pričati...

'Nažalost, život ponekad nije pošten i to morate prihvatiti', kazao je Ralf i dodao:

'Kad vidim njegovu djecu Gina-Mariju i Micka, srce mi se smiješi. Ako me netko u obitelji pita za savjet, tu sam. Oni idu svojim putem...', zaključio je Ralf.

Podsjetimo, braća Michael i Ralf bili su nerazdvojni na početku karijera u Formuli 1, no njihov je odnos kasnije zahladio, a mediji su tvrdili da su za to zaslužne njihove žene. Navodno se Michaelova žena Corinna i Ralfova sad već bivša žena Corina nisu podnosile, a zbog toga je trpio i njihov odnos.

'Nekad su se sastajali na stazi, ali sada postoji cijela ta situacija sa ženama i, naravno, Michael brani Corinnu, a Ralf brani Coru, tako da imaju svoje razlike. Dok je Corinna izbjegavala svjetla pozornica, Cora je to prihvatila...', otkrili su svojedobno ljudi bliski braći Schumacher.