KAKAV PREOKRET SITUACIJE

Radikalan potez Donnarumme i obitelji koji će odjeknuti nogometnim svijetom

18.12.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Milanov vratar Gianluigi Donnarumma i njegova obitelj spremni su povući radikalan potez koji će odjeknuti nogometnim svijetom

Najveći golmanski talent bio je ovo ljeto na odlasku iz Milana, ali mu je talijanski klub dao šest milijuna godišnje pa je potpisan novi ugovor do lipnja 2021.

No loši rezultati 'crvenocrnih' opet su pokrenuli glasine o transferu Donnarumme (Real, PSG) što se nije svidjelo navijačima 'rossonera' koji su skandiranjima i porukama na utakmici izvrijeđali mladog vratara kojeg je to teško pogodilo.

Mnogi su za cijelu situaciju okrivili kontroverznog menadžera Mina Raiolu ((Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Marco Verratti i Mario Balotelli su isto njegovi igrači) koji najviše gura Donnarummu iz Milana te pregovara s drugim europskim divovima, ali istodobno i navlači bijes navijača Milana prema svojem štićeniku.

  • +3
Gianluigi Donnarumma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I zato su se Donnanarumma i njegova obitelj odlučili na radikalan potez kako bi talijanski golman opet bio u milosti simpatizera 'rossonera' – otkazat će suradnju Mini Raioli i prekinuti sve veze s njegovom agencijom.

Gianluigi Donnarumma - najluđe obrane 2016/2017.

Ako se ova informacija pokaže istinitom bilo bi to veliko iznenađenje za nogometni svijet, jer nitko ne otkazuje Raioli lako. Naime, on svojim klijentima nogometašima donosi veliki novac, a zato nije omiljen u klubovima koji žele njegove igrače i s njime pregovaraju, jer su mu zahtjevi uvijek ogromni.

Tako je i Donnarumma uz njegovu pregovaračke vještine i ucjene postao najplaćeniji igrač Milana, ali sada više nije potreban...