PLES MILIJUNA

U PSG-u pripremaju teren za novu transfer 'bombu'; istraga Uefe ih ne zabrinjava

12.12.2017 u 06:31

Bionic
Reading

PSG priprema teren za još jedan milijunski transfer koji bi se mogao realizirati već u zimskom prijelaznom roku, a meta je jedna od najvećih mladih zvijezda nogometa Gianluigi Donnarumma

Pariški klub u katarskom vlasništvu napravio je pravi kaos na nogometnoj tržnici kupnjom Nemyara za nevjerojatnih 222 milijuna eura od Barcelone, a dodatni bijes je izazvao dovođenjem Kyliana Mbappea na posudbu iz Monaca, kako bi izigrao Uefin financijski fair-play, te će ga tek sljedeće sezone otkupiti za isto suludih 180 milijuna eura.

Dvije rekordne odštete koje su izazvale bijes kod suparničkih klubova, ali i pokrenule istragu same Uefe. No to vlasnike francuske momčadi ni najmanje ne dira, jer PSG po svemu sudeći ne misli stati.

  • +3
Gianluigi Donnarumma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvih dana 2018. PSG bi mogao poslati ponudu za Milanovog 18-godišnjeg golmana Donnarummu kojem predviđaju kako će u bliskoj budućnosti biti najbolji na svijetu kada je riječ o poziciji između vratnica.

Prema navodima stranih medija PSG je već krenuo u razgovore s kontroverznim menadžerom Minom Raiolom koji od početka ne vjeruje u Milanov projekt s kineskim investitorima i već je ove sezone želio štićenika odvesti sa San Sira (Real Madrid, Juventus). Nije mu to uspjelo, ali je za svojeg klinca barem izborio najveću godišnju plaću od svih u Milanu te mu priskrbio ugovor do ljeta 2021.

Gianluigi Donnarumma - najluđe obrane 2016/2017.

No Milan igra loše, neće sigurno biti među klubovima koji će preko Serie A izboriti plasman u Ligu prvaka pa bi se talijanski div mogao naći u dugovima i pod prismotrom Uefe.

Tako na San Siru sigurno više neće zadržavati Donnarummu u slučaju prave ponude, a PSG-u novac nije problem. Čak se vjeruje da je 50-ak milijuna eura za odštetu sasvim dovoljno pa Parižanima jedinoi preostaje da u predstojećim razgovorima još namire apetite Donnarumme i menadžera Raiole.

Uglavnom u siječnju nas čeka nova transfer 'bomba'...