pale i teške riječi

Ogorčeni navijači Milana sav svoj bijes usmjerili na Nikolu Kalinića!

17.12.2017 u 20:47

Bionic
Reading

Nakon poraza 3:0 od slabašne Verone, navijači Milana ponovo su iskazali svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama Nikolom Kalinićem i nije im jasno zašto ga Gennaro Gattuso drži u udarnoj momčadi...

Naš 29-godišnji napadač proživljava teške dane u redovima slavnog kluba. Milan igra očajno tijekom većeg dijela sezone i nalazi se tek u sredini ljestvice Serije A, iako je potrošio na pojačanja ovog ljeta više od 200 milijuna eura.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Kalinić je dosad zabio četiri pogotka u talijanskom prvenstvu, što uz veliku minutažu koju ima i nije previše, a navijači upravo u njemu vide jedan od glavnih problema u igri crveno-crnih.

Publika u Milanu nije prihvatila Nikolin stil nogometa, a nakon poraza 3:0 ove nedjelje protiv slabašne Verone Kalinić je opet na društvenim mrežama proglašen jednim od glavnih krivaca za klupske neuspjehe.

Upisuje ga se beskorisnim i naziva 'igračem manje', kritizira se njegova brzina, kondicija, kontrola lopte, golgeterske sposobnosti kao i njegova dodavanja. Mnogi apeliraju na Gattusa da ga pošalje na klupu i nije im jasno zašto ga forsira poput svog prethodnika Montelle koji je prije par tjedana dobio otkaz.

U svakom slučaju, pred hrvatskim reprezentativcem težak je posao pridobivanja navijača u klubu koji trenutno nikako ne funkcionira i momčadi koja povremeno izgleda izgubljena na terenu...