'MALO MORGEN'

PSG: Trošit ćemo milijune, a dovest ćemo i Messija

07.03.2012 u 19:54

Bionic
Reading

Prvi čovjek PSG-a, Nasser Al Khelaifi, najavio je da će i dalje ulagati veliki novac u svoj klub. No, ako je suditi po početku njegova projekta, kada su ga odbili Beckham, Kaka, Tevez, onda o Messiju može samo sanjati

Nasser Al Khelaifi, bogati predsjednik nogometnog kluba Paris St. Germain, najavio je žestoku kupnju tijekom ljetnih dana. Ipak, pokušao je objasniti da se milijuni ipak neće uludo bacati.

'Mnogo je igrača koji su nam 'na prvu' interesanti. Higuain, Torres, Suarez... Je, svi oni. Međutim, vjerujte mi da ćemo pokušati biti racionalni u dovođenju pojačanja. Pomno ćemo birati koga ćemo kupiti, a dovest ćemo, zapravo, samo one koji uistinu vjeruju u naš projekt, a ktome su i kvalitetni', rekao je predsjednik kluba koji se s Montpellierom bori za vrh francuskog Le Championnata.

'Isto tako, veliku pažnju usmjeravamo na modernizaciju našeg trening-kampa. Želimo daleko bolje organizirati i podići kvalitetu rada u juniorskim kategorijama, jer jednog dana želim da naš klub uzdigne igrače kao što je Lionel Messi', završio je Al Khelaifi.