zastrašujuće trpaju

PSG dobio što je htio: Ovako brutalan napad nema nitko u Europi!

13.09.2017 u 09:35

Bionic
Reading

Francuska javnost kao i vlasnici PSG-a oduševljeni su nakon pobjede PSG-a protiv Celtica 5:0 na otvaranju Lige prvaka, a trojac kojeg čine Neymar, Cavani i Mbappe pokazuje se nedodirljivim u Europi...

Pariški klub potrošio je ovog ljeta više od 400 milijuna eura na samo dva igrača, ali čini se da mu se to ispatilo. Stvoren je napadački trojac koji je u Francuskoj odmah prozvan MCN, a rezultati na terenu su zastrašujući.

  • +12
Celtic - PSG, 1. kolo Lige prvaka 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: RUSSELL CHEYNE

Nakon što je utrpao već sedam golova u Le Championnatu u samo pet utakmica, Edinson Cavani u utorak je u pobjedi 5:0 protiv Celtica dodao još dva u Ligi prvaka. Neymar pak ima pet golova i pet asistencija u prvih pet utakmica za novi klub, dok je Mbappe startao s dva gola iz prve dvije utakmice.

MCN je Celticu ukupno zabio četiri gola od pet PSG-a u Glasgowu, što je oduševilo vlasnika kluba.

'Ovo je za mene ostvarenje sna. Naravno da se isplatilo toliko potrošiti na Neymara i Mbappea,' rekao je Nasser Al Khelaifi nakon susreta.


'To su iznimni igrači koji mogu odlučiti utakmicu u bilo kojem trenutku, a mi ih imamo ovdje,' naglasio je pak veznjak Marco Veratti.

PSG će se u skupini B s Bayernom boriti za prvo mjesto i lakši ždrijeb u osmini finala, a s obzirom na prikazano na terenu definitivno je favorit u izravnom dvoboju s Bavarcima...