POČELE PRIPREME

Prvi trening nekompletne Rijeke

09.06.2014 u 21:45

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke testiranjem na stadionu Kantrida započeli su svoje pripreme za novu sezonu. Jutarnji trening bazirao se na testu aerobnog kapaciteta koji je vodio trener za tjelesnu pripremu profesor Ugo Maranza

Tesitranje su odradili vratari Vargić, Prskalo i Raspor, te igrači Zlomislić, Mitrović, Bagadur, Špikić, Okechukwu, Ajayi, Tadić, Boras, Pušić, Brezovec, Jugović, Kvržić, Kramarić, Leovac, Bertoša, Krstanović, Tomečak, Sharbini, Jahović i Lešković.

Nije bilo Kneževića, Marića i Maleša koju su u procesu rehabilitacije zbog bolesti i ozljeda.

Rijeka od ponedjeljka ima novog igrača. Radi se o napadaču makedonske reprezentacije i donedavnom igračku ukraijnskog prvoligaša Vorskle, Adisu Jahoviću. Jahović je još prošli tjedan potpisao za Rijeku, a ugovor je postao pravovaljan nakon današnjeg liječničkog pregleda.

Odsutni su još Močinić koji je s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu te Brazilac Moises koji dobio produženi odmor i priključiti će se momčadi za nekoliko dana.

Obavezu pojavljivanja nisu imali ni Mehmed Alispahić i Nikola Pokrivač koji su u procesu pronalaska novog kluba.

Novi klub već je pronašao Goran Mujanović koji će karijeru nastaviti na Bliskom istoku.

U nastavku pogledajte video u kojem ćete vidjeti kadrove s okupljanja u restoranu Gardens te s jutrošnjeg treninga kao i izjavu kondicijskog trenera Uga Maranze koji objašnjava današnji test te govori o planovima rada za sljedeći period.

Prvi trening Rijeke