KAPETANOVIH PRVIH 40

Prva Đulvatova u petom desetljeću: Ovo moramo dobiti

23.02.2016 u 20:57

Bionic
Reading

Pred futsal Dinamom je prva prvenstvena utakmica u nastavku sezone, a taj dolazak Osijeka u subotu (Martinovka, 20.30 sati) bit će i prva utakmica kapetana momčadi Matije Đulvata u petom desetljeću života. Posljednjem? Ostaje za vidjeti

Dvoranski Dinamo je u polusezonu ušao s dvije čiste pobjede. Prvo su u Zagrebu svladali ligaškog rivala Square u kupu sa 3:0, a 'dobro prolazno vrijeme' potvrdili su prvenstvenom pobjedom protiv Potpićana u Labinu sa 7:1.

U međuvremenu je Matija Đulvat proslavio 40. rođendan, te se priprema za nastavak sezone.

'Na pripremama smo stalno ponavljali da su prve dvije jako bitne. Nismo odigrali fenomenalno, ali smo pokazali da smo spremni. Prednost protiv Squarea uoči dvoboja u Dubrovniku nije nikakva garancija za prolaz na završni turnir, ali je lijep kapital. U međuvremenu nas čeka utakmica kod Murtera i, prvo, Osijek doma. To moramo dobiti da možda steknemo bolje bodovnu prednost na trećem mjestu ljestvice i dalje mirnije igramo. Uostalom, dobili su nas u Osijeku pa im želimo i uzvratiti,' kaže za tportal 'Katica za sve ' futsal Dinama i nastavlja.


'Dobro smo pripremljeni, a osjeti se i da smo stručni stožer pojačali s fizioterapeutom (Igor Latković) i kondicijskim trenerom (Denis Petričević). Bolje radimo i to bi se trebalo vidjeti na parketu. Ja? Dobro, hvala na pitanju. Treniram dobro i zadovoljan sam, 'bumo vidli' koliko će trajati,' završava Matija Đulvat.

Square su svladali s 3:0 (zadnja prilika pokazuje Đulvatovu spremu), slijedi Osijek...