skandal u parizu?

Protivnicu Donne Vekić prozivaju za prevaru na Rolland Garrosu: Prodala si se za 23.000 eura...

25.05.2019 u 09:41

Bionic
Reading

Donna Vekić (22) će na startu Roland Garrosa igrati protiv Britanke Katie Boulter. Trebao bi to biti prvi međusobni susret vršnjakinja koje mnogi smatraju najatraktivnijim tenisačicama na WTA touru, no pitanje je hoće li do meča uopće i doći jer su engleski mediji sumnjaju da će Boulter uopće zaigrati

Britanska tenisačica Katie Boulter (22) najveća je zagonetka glavnog ždrijeba drugog Grand Slam turnira sezone, Rolland Garrosa.

Naime, ova je atraktivna tenisačica prije dvadesetak dana najavila povlačenje s Grand Slama u Parizu, ali se njezino ime, potpuno neočekivano, našlo u glavnom ždrijebu. I nije imala sreće jer je u 1. kolu izvukla našu Donnu Vekić, vršnjakinju koja je od nje na WTA ljestvici bolja za 90 mjesta. Donna je trenutno 24. igračica, a Katie nije ni u TOP 100, tek je 112. na ljestvici.

  • +4
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Problem? Katie Boulter ozlijedila se krajem travnja igrajući Fed Cup meč, zbog ozljede leđa praktički od tada nije ni nastupala, a prve su prognoze govorile kako ju čekaju barem dva mjeseca pauze. No, ona se ekspresno oporavila i 'upala' u glavni ždrijeb Rolland Garrosa iako engleski mediji otvoreno sumnjaju da će uopće zaigrati.

Nagađaju kako Katie Boulter sve ovo čini samo da bi uzela novac, čak i ako ne odigra meč s Donnom Vekić!

Sam plasman u 1. kolo Rolland Garrosa donosi čak 46.000 eura! A u slučaju da prije samog izlaska na teren preda meč - dobit će polovicu tog iznosa - 23.000 eura!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌌🎾🥑💦

Objavu dijeli Katie Boulter (@katiecboulter)

Nije to zanemariv novac jer Katie Boulter je do sada u karijeri od nastupa na turnirima zaradila tek oko 500.000 eura, pa 23.000 eura za otkazivanje meča 1. kola uopće ne djeluju loše. Dapače. Inače, englesku tenisačicu za sada su zapazili samo zbog atraktivnog izgleda, a najveću je pažnju privukla 2017. godine kad je na Wimbledonu imala uvjerljivo najkraću haljinicu od svih tenisačica koje su igrale na travnatim terenima All England Cluba.

Sad je pojedini engleski mediji prozivaju kako se 'prodala' za 23.000 eura...