PORUKA IZ BIH

Pročitajte emotivnu reakciju Zdravka Mamića i kome je sve zahvalio nakon Dinamova uspjeha

09.11.2018 u 09:18

Bionic
Reading

I Zdravko Mamić pratio je utakmicu četvrtog kola Europske lige između Dinama i Spartaka iz Trnave, nakon koje je hrvatski prvak osigurao europsko proljeće, prvo poslije 49 godina...

Zdravko Mamić dugo godina je slovio za najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa. Bio je apsolutni vladar, a trenutno se nalazi u BiH u bijegu od hrvatskog pravosuđa te tako nije mogao uživo biti na maksimirskom stadionu.

Nakon što je sudac označio kraj utakmice te je Dinamo tako potvrdio svoj prolazak u šesnaestinu finala natjecanja, a time i prezimljavanje u Europi, Mamić se odmah oglasio preko društvene mreže.

'Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa', napisao je Mamić te nastavio:

  • +11
Europska liga, skupina D: Dinamo - Spartak T. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad, kao i svima onima koji su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!'

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.