PUN PONOSA

Presretni izbornik Čačić; odlazi tamo gdje želi biti pola svijeta!

20.11.2015 u 16:18

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić u petak se zaputio u Madrid gdje će u subotu gledati El Clásico, dvoboj Reala i Barcelone (18.15 sati)

Vjerojatno najspektakularniji klupski dvoboj svijeta, okršaj Reala i Barcelone, ove će sezone imati poseban hrvatski štih. Uz prošlogodišnje aktere Luku Modrića (Real Madrid) i Ivana Rakitića (Barcelona), od ove sezone će dio velikog španjolskog derbija biti i Mateo Kovačić koji se ovoga ljeta pridružio kraljevskom klubu.

Ovu nogometnu poslasticu neće propustiti ni izbornik Hrvatske Ante Čačić.

'Imamo jedinstvenu priliku vidjeti tri hrvatska reprezentativca u najvećoj klupskoj utakmici na svijetu. Veseli me što se na vrijeme oporavio Rakitić koji je važna karika u Barceloni, a Luka je već duže vremena jedan od ključnih igrača Reala. I Mateo je tu, nadam se da će dobiti prigodu na terenu biti dio ovog spektakla', rekao je Čačić za stranicu HNS-a te dodao:

'Kao izbornik mogu biti sretan što imamo trojicu igrača na takvoj utakmici, svi smo ponosni na tu činjenicu i želim im da predstave hrvatski nogomet u najljepšem svjetlu.'