ODGOVOR KRITIČARIMA

Pred Dinamom je utakmica nakon koje nema popravka, a trener Ante Čačić krenuo u obračun: Neke stvari ne razumijem, nećete nas destabilizirati!

08.08.2022 u 20:41

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama je uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca (utorak, 20 sati, MAXSport 1). Dvoboj je najavio trener Ante Čačić koji se na novinskoj konferenciji odlučio obračunati sa sve brojnijim kritičarima

Čačićeva je momčad u prvom okršaju upisala gostujuću pobjedu 2:1 te s prednošću ulazi u ovih 90 minuta.

'Čeka nas utakmica nakon koje više nema povratka. Ludogorec nas je htio pobijediti u Razgradu, nije uspio, neće uspjeti niti u utorak', uvjeren je Dinamov trener.

'Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu navijača. Igrači su se nakon Varaždina uspjeli odmoriti. Ludogorec je protivnik za respekt, ali mi u utakmicu odlazimo odlučni da potvrdimo plasman u play-off Lige prvaka', dodao je Čačić.

Ipak, da novinska konferencija ne prođe u miroljubivom ozračju, s uobičajenim izjavama kada je riječ o najavama utakmica, pobrinuo se upravo strateg hrvatskog prvaka.

Konferencija za novinare Dinamovog trenera uoči uzvratne utakmice s Ludogorecom Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar / CROPIX

'Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu', govorio je Čačić pa napomenuo:

'Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija. Sad sam ja na redu kad su kritike u pitanju, tko zna tko će biti sutra. Dinamo vuče cijeli hrvatski nogomet.'

Press konferencija PFC Ludogorets uoči uzvratne utakmice s Dinamom Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar / CROPIX

U jedno je siguran…

'Nitko nas neće uspjeti destabilizirati. Igrat ćemo s kontroliranom agresivnošću i vjerujem da ćemo biti stabilni i uspjeti. Ne priželjkujem onakvu dramu kao prije deset godina u Maksimiru. Ne bih želio da nam se ponovi to iskustvo. Tada smo vjerovali da možemo proći, vjerujemo to i sad.'

  • +17
Trening Dinama uoči Ludogoreca Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +14
Trening nogometaša Ludogoreca na Maksimiru Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX