INFARKT NA TRENINGU

Poznati španjolski liječnik izazvao pomutnju izjavom o Casillasu: Njegova je karijera završena!

02.05.2019 u 13:24

Bionic
Reading

Nakon što je 37-godišnji golman Porta Iker Casillas u srijedu prebačen u bolnicu, zbog srčanog udara koji je pretrpio na treningu Porta, oglasio se i liječnik

Mnoge ljubitelje nogometa zabrinula je vijest kako je bivši golman Real Madrida završio u bolnici nakon što mu je ne treningu pozlilo te je osjetio snažnu bol u prsima. Kako je potvrdio njegov menadžer Carlo Cutropia u tom trenutku 'Iker nije bio svjestan kako je riječ o srčanom udaru.'

Iako prve informacije iz kruga bliskih Casillasu govore kako bi se legendarni Španjolac mogao uskoro vratiti na teren tako ipak ne misli poznati španjolski kardiolog Juan Antonio Corbalan.

'Iker se neće moći više baviti profesionalnim sportom nakon što je doživio infarkt miokarda. Moći će voditi normalan život, ali njegova je karijera završena', kratak i jasan bio je Corbalan.

Iako je i sam Iker Casillas poslao poruku iz bolnice 'kako je sve pod kontrolom' očito je situacija puno ozbiljnija.

Nema sumnje kako će nakon ovog uslijediti i novi pregledi te će odluku o mogućem nastavku karijere Casillas donijeti u krugu najbližih te nakon još nekoliko mišljenja poznatih i iskusnih kardiologa. Uostalom, već je očito i sam svjestan kako dolazi u godine kada je igračka mirovina blizu.