NEKA SE ZNA

Potez HNS-a o kojem se priča na 'Otoku' ostao bi tajna, ali oglasio se neoprezni Velšanin

07.04.2023 u 15:01

Bionic
Reading

U Hrvatskom nogometnom savezu napravili su dobro djelo što je otkrio Velšanin kojem su pomogli

Hrvatska je kvalifikacije za Euro 2024. otvorila remijem u Splitu protiv Walesa (1:1), a utakmicu na Poljudu pohodio je velik broj gostujućih navijača.

Dečki s 'Otoka' bili su raspjevani, malo se i popilo, a nikakvih incidenata s domaćim navijačima nije bilo. No među veselim Velšanima bilo je i onih koji su bili neporezni pa je tako jedan izgubio vozačku dozvolu. Srećom, ona je nađena, a HNS mu je naknadno vratio s poklonom.

Ta lijepa gesta bi ostala tajna da se nije oglasio sretni vlasnik vozačke dozvole Simon Moore.

'Puno hvala HNS-u što mi je poslao vozačku dozvolu koju sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa u Splitu. Također su mi poslali dvije potpisane kartice s igračima. Moj sin sad želi da izgubim još stvari na gostovanjima. Hvala i velškom savezu na pomoći, sjajno putovanje zbog njih mi je bilo još bolje', objavio je na Twitteru. Hvala HNS-u što mi je poslao vozačku dozvolu koju sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa u Splitu. Također su mi poslali dvije potpisane kartice s igračima. Moj sin sad želi da izgubim još toga na gostovanjima. Hvala i velškom savezu na pomoći, sjajno putovanje zbog njih mi je bilo još bolje', objavio je na Twitteru.