sretna pobjeda italije

Poljska šokantnim porazom u sudačkoj nadoknadi ispala iz elitnog ranga Lige nacija

14.10.2018 u 22:47

Bionic
Reading

Pogotkom Cristiana Biraghija u sudačkoj nadoknadi Italija je u Chorzowu ove nedjelje pobijedila Poljsku i tako izbacila Lewandowskog i društvo iz elitnog ranga Lige nacija....

Nakon debakla na SP-u u Rusiji Poljska je primila novu nogometnu pljusku ove jeseni u Ligi nacija. Porazom u neizvjesnoj utakmici ove nedjelje u Chorzowu protiv Italije ispala je iz elitnog razreda ovog natjecanja i tako pokazala da više ne spada u krug najboljih reprezentacija Europe.

  • +3
Liga nacija: Poljska - Italija Izvor: Profimedia / Autor: SIPA

Bio je to susret u kojem su se Bernardeschi, Florenzo i društvo napromašivali, dok su Grosicki i Milik upropastili najbolju priliku na drugoj strani.

Kad se već činilo da će susret završiti bez pogodaka, a time Portugal osigurati mjesto na završnom turniru, Cristiano Biraghi ispratio je u sudačkoj nadoknadi jednu akciju Talijana i zabio iz blizine za pobjedu.

Na ljestvici skupine Portugal ima dva boda više od Italije i utakmicu više pa bi i bez Cristiana Ronalda trebao u studenom osigurati odlazak na završnicu. Poljska koja ima jedan osvojeni bod matematički je osigurala zadnje mjesto u skupini i ispadanje u Ligu B...

UEFA Liga nacija A

Skupina C

Poljska-Italija0:1
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Portugal22006
2.Italija31114
3.Poljska30121

Sljedeće utakmice