kapetan će biti vida

Dalić nastavio tradiciju i unaprijed otkrio koga će gurnuti u vatru protiv Jordana

14.10.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Izbornik Zlatko Dalić otkrio je novinarima sastav Hrvatske dan prije prijateljskog dvoboja protiv Jordana, u kojem će debitirati Bartolec, a priliku će dobiti još i Milić, Pašalić, Rog i Pjaca...

Hrvatska je važniji dio posla odradila ovog petka protiv Engleske, odigravši bez pogodaka u Ligi nacija, a u ponedjeljak je čeka prijateljski dvoboj s Jordanom u kojem je izbornik odlučio odmoriti najiskusnije igrače poput Modrića, Rakitića i Perišića.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Na presici dan uoči dvoboja Zlatko Dalić nastavio je tradiciju otkrivanja sastava momčadi. On jednostavno ništa više ne skriva.

Na golu će biti Livaković, Vida i Lovren ostaju stoperi, ali novi bekovi bit će Bartolec i Milić. Nova je i kompletna sredina terena, s Badeljom, Pašalićem i Rogom, dok će napadački trojac činiti Kramarić, Rebić i Pjaca.

Naš strateg u drugom dijelu namjerava isprobati i ostale, uključujući i Santinija te Livaju u napadu, a iako Jordan nije jedna od najuglednijih arapskih reprezentacija, sigurno će pružiti žestoki otpor srebrnima sa SP-a.

'Moramo čuvati ugled i status, biti jako oprezni. Ne igramo u punom sastavu, ali ovo je Hrvatska, doprvak svijeta, moramo shvatiti utakmicu ozbiljno,' upozorio je Zlatko Dalić na presici.

Kapetansku traku nosit će Domagoj Vida.

'To je velika čast, sreća i zadovoljstvo. Svakako i dodatni motiv,' kaže oduševljeni branič Bešiktaša.

Najbolja vijest svakako je ta što će srebrna Hrvatska napokon igrati kod kuće pred punim tribinama, a ne pred praznim stadionom kao protiv Engleza...