tražena roba

Pokopao ih je s dva gola u produžetku finala Kupa i sada je njihova velika želja. Priča oko Ivana Perišića dobila je zanimljiv zaplet...

15.05.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i krilni ofenzivac milanskog Intera, kojem je prije nekoliko dana, s dva gola u produžetku, donio naslov pobjednika talijanskog Kupa i to u srazu s Juventusom, Ivan Perišić, postao je najspominjanije nogometno ime u Italiji.

Ivan Perišić i u svojoj 34-godini života igra nogomet na najvišoj razini. No, baš zbog te činjenice, mnogi su iznenađeni zašto mu čelnici milanskog Intera, kojem je prije nekoliko dana donio naslov pobjednika Kupa, još uvijek nisu ponudili novi ugovor.

Aktualni mu istječe u lipnju, i jasno je da je kao slobodan igrač zanimljiv mnogima. Prvo se spominjao Newcastle pa Chelsea, a danas Gazzetta dello sport javlja kako se u igru ubacio Juventus, kojima je oteo trofej ispred nosa.

Perišić od Intera za produženje ugovora traži plaću od šest milijuna eura po sezoni, a Inter nije spreman na takvo što. Zato jest, pišu Talijani, Juventus. Riječ je o ugovoru na dvije godine uz mogućnost nastavka suradnje. 

Istovremeno, Corriere dello Sport izvještava da je PSG-ov Angel Di Maria favorit za dolazak u Juventus, ali da bi ćelni ljudi kluba vrlo brzo mogli prijeći na Perišića kao alternativu.