ekspert za transfere

Ovo je prava istina o mogućem prelasku Ivana Perišića u Chelsea; iako su mnogi uvjereni da je to gotova stvar....

14.05.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i krilni ofenzivac milanskog Intera, kojem je prije nekoliko dana, s dva gola u produžetku, donio naslov pobjednika talijanskog Kupa, Ivan Perišić, tijekom petka postao je najspominjanije nogometno ime

Ivan Perišić i u svojoj 34-godini života igra nogomet na najvišoj razini. No, baš zbog te činjenice, mnogi su iznenađeni zašto mu čelnici milanskog Intera, kojem je prije nekoliko dana donio naslov pobjednika Kupa, još uvijek nisu ponudili novi ugovor.

Aktualni mu istječe u lipnju, i jasno je da je kao slobodan igrač zanimljiv mnogima.

I onda se u petak pojavila priča kako bi ga u svojim redovima željeli i Newcastle United odnosno, puno atraktivnije nogometno ime, Chelsea.

Dio medija otišao je toliko daleko da je potpis s Plavcima već proglasio - riješenim slučajem.

Međutim, da se do prelaska Perišića na Stamford Bridge treba još puno toga poklopiti, ako uopće i dođe do tog transfera, potvrdio je Fabrizio Romano, talijanski ekspert kada su u pitanju nogometni transferi.

'Perišić još nema dogovor ni s jednim klubom. Tuchel ga cijeni od siječnja, ali Chelsea još uvijek čeka na pregovore - i zasad ništa nije učinjeno. Inter se i dalje nada da će postići dogovor s Perišićem, ali moraju poboljšati svoju ponudu', navodi Romano.

  • +5
Juventus - Inter, finale talijanskog Kupa 2022. Izvor: EPA / Autor: Riccardo Antimiani