SHOW U MIAMIJU

Pogledajte kako se Australac Nick Kyrgios usred meča zamalo potukao s gledateljem; reagiralo i osiguranje

25.03.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Mladi australski tenisač Nick Kyrgios poznat je po skandalima i čudnom ponašanju na terenu, ali i izvan njega. No, na meču u ATP turnira Masters 1000 serije u Miamiju nadmašio je samog sebe jer je nakon verbalnog prepucavanja s gledateljem zamalo došlo do fizičkog obračuna

Ako se gleda samo teniski talent, 23-godišnji Nick Kyrgios ima sve da bude svjetski broj jedan. No, kao što je nedavno rekao najbolji hrvatski tenisač Goran Ivanišević 'bilo bi dobro da se može vidjeti što se Kyrgiosu događa u glavi.'

Tako je na posljednjem meču protiv srpskog tenisača Dušana Lajovića, kojeg je lako dobio 6:3, 6:1, priuštio gledateljima na stadionu te naravno uz male ekrane – pravi show. Zapravo, potpuno je izgubio kontrolu što možete vidjeti OVDJE.

Naime, kod rezultata 4-1 u prvom setu, Kyrgios je reagirao na uvredljive komentare jednog gledatelja koji je sjedio u prvom redu.

'Zašto si me došao gledati u nedjelju navečer? Zar si dobio besplatnu kartu? Nemaš ništa pametnije za raditi u nedjelju navečer', obratio se Kyrgios potpuno neočekivano gledatelju.

Ono što je još bizarnije rasprava se nastavila između svakog poena u tom gemu da bi ubrzo sudac Ali Nili Australcu udijelio opomenu. Međutim, tada dolazi najzanimljiviji dio jer je gledatelj ustao sa sjedalice pokazujući Kyrgiosu kako sve mogu riješiti – šakama.

'Ti si 50-godišnji muškarac koji se želi tući s 23-godišnjakom. Pravi si šampion!', odbrusio mu je vidno uzrujani Kyrgios.

Očekivano, osiguranje je ljutitog gledatelja izvelo sa stadiona, a otkačeni Kyrgios ispratio ga je aplauzom. Dodajmo kako mu je sljedeći protivnik, u osmini finala, hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je protiv australskog tenisača igrao do sada tri puta i samo je jednom slavio.