BRZA REAKCIJA

Pogledajte kako je Ronaldo izbjegao tešku ozljedu usred Skopja!

08.08.2017 u 14:46

Bionic
Reading

U Skopju, glavnom makedonskom gradu, sučelit će se u finalu Superkupa (20:45) Real Madrid kao aktualni osvajač Lige prvaka i Manchester United koji je prošle sezone osvojio naslov u Europskoj ligi. No, malo je nedostajalo da na ovom spektaklu ne zaigra Cristiano Ronaldo...

I nekoliko dana prije utakmice Real Madrida i Manchester Uniteda nije bilo poznato hoće li trener Zinedine Zidane postaviti Cristiana Ronalda u početnu postavu. Razlog je što se Ronaldo kasno priključio treninzima ostatka momčadi i nije 100% spreman.

No, zahvaljujući video snimci dolaska igrača Real Madrida na trening vidi se kako je malo nedostajalo da Ronaldo – koji se prilikom izlaska iz autobusa okliznuo - ne izađe niti na zagrijavanje na Nacionalnoj areni Filip II Makedonski u Skopju.

Da se kojim slučajem ozlijedio to bi zaista bi velik udarac za Real Madrid, ali i za mnogobrojne navijače koji su došli u Skopje na finale Superkupa.

Kao što se vidi na video snimci Ronaldo se okliznuo prilikom izlaska iz autobusa, ali se u posljednji trenutak rukama primio za držače. Da je kojim slučajem pao mogao je ozlijediti leđa ili glavu što bi bila jedna od najbizarnijih ozljeda. Ovako je sve prošlo s kiselim osmijehom i palcem prema gore...