brutalan kraj

Pogledajte kako je Anthony Joshua nokautirao Francisa Ngannoua i poslao ga 'na spavanje'

09.03.2024 u 08:20

Bionic
Reading

Anthony Joshua je fantastičnim nokautom u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji. Nedorasli Ngannou je čak tri puta u nepunih pet minuta borbe padao nakon Joshuinih razornih udaraca

Tek pet minuta i 38 sekundi je trajao teškaški obračun između Anthonyja Joshue (28-3-0) i Francisa Ngannoua (0-2). Brojni su boksački kritičari i stručnjaci predviđali laku pobjedu Joshue, ali rijetki su vjerovali da će Joshua tako brzo i efektno završiti ovaj meč.

Joshua je tehnički puno bolji boksač od Ngannoua, ali Ngannou je u meču protiv Tysona Furyja ipak pokazao određeno znanje i vještinu. Uz to je Ngannou poznat po 'granitnoj' bradi i nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nije nokautiran, piše Fight Site.

Joshua je upisao 25 pobjedu nokautom u profesionalnoj karijeri, a prije nego je nokautirao Ngannoua, dvaput ga je slao u nokdaun. Desnica 34-godišnjeg engleskog teškaša 'zaledila' je Ngannoua u Kingdom Areni u Rijadu.

>> borbu Joshue i Ngannoua pogledajte OVDJE.

Prva dva nokdauna dobrano su poljuljala Ngannoua, a meč je mogao biti čak i prekinut nakon drugog nokdauna. Vidjelo se kako je Ngannou dezorijentiran i u velikoj opasnosti da pretrpi težak nokaut, a upravo to se i dogodilo nakon što ga je sudac pustio da se vrati u meč.

Blago se Joshua spustio, a zatim je strašnim desnim 'overhandom' pogodio Ngannoua. Francis je pao kao pokošen, ostao je bez svijesti i nije bilo potrebe za brojanjem. Borba je završila istog trenutka, a Ngannou je trebao nekoliko minuta dođe k svijesti.