LOŠ ŽDRIJEB

Podravka s Viborgom, Ikastom i Hypom

20.01.2009 u 18:40

Bionic
Reading

Rukometašice Podravke nisu imale sreće na ždrijebanju drugog kruga Lige prvaka, jer su završile u skupini s dva danska kluba, Viborgom i Ikastom, te austrijskim Hypom

Na izvlačenju u Beču, hrvatske prvakinje iz Koprivnice dobile su grupu 1 u najjačem ženskom rukometnom natjecanju. Ždrijeb im je dodijelio i uvijek jaki austrijski Hypo te jednako opasne danske predstavnike Viborg i Ikast.

'Jednostavno nemamo sreće sa izvlačenjima. Prvo smo imali težak zadatak u kvalifikacijama protiv španjolskog kluba, zatim smo u prvom krugu Lige prvaka dobili 'skupinu smrti' s Oltchimom, Larvikom i Ladom, a sada smo opet dobili tešku skupinu. Nisam mogao zamisliti gori scenarij. No, nećemo se žaliti na lošu sreću. Dokazali smo da možemo napraviti sjajne rezultate i pokušat ćemo i dalje tako nastaviti', rekao je na službenoj stranici europske rukometne federacije trener Podravke Zdravko Zovko.

U grupu 2 smjestili su se mađarski Györ, slovenski Krim, rumunjski Oltchim i podgorička Budućnost. Prve dvije ekipe iz svake grupe odlaze u polufinale.