drama u koprivnici

Hrvatski prvak iznenada smijenio trenera; čelnici tvrde kako je pod njegovim ravnanjem ozbiljno ugrožena budućnost kluba

06.10.2021 u 20:08

Bionic
Reading

Neven Hrupec više nije trener RK Podravka Vegete, jednoglasna je to odluka Nadzornog odbora RK Podravke. Do daljnjega će ekipu voditi dosadašnji pomoćni trener Antonio Pranjić, službeno su objavili iz kluba

Neven Hrupec više nije trener rukometašica Podravke Vegete, a izvori bliski klubu navode kako mu je presudila katastrofalna priprema ekipe za utakmicu protiv Lokomotive i sramotni poraz 25:17 kojim je ozbiljno ugroženo osvajanje naslova prvakinja, plasman u Ligu prvakinja, a samim time i ugovor s glavnim sponzorom, koprivničkom prehrambenom kompanijom Podravkom, tvrdi Podravski list.

Od subotnjeg poraza od izravnih konkurentica za naslov prvakinja Hrvatske ključale su strasti unutar vodstva kluba, tražio se krivac, a on je pronađen upravo u treneru.

Hrupec, koji je tek nedavno došao u klub, ne samo da nije zadovoljio postavljene kriterije nego je pod njegovim ravnanjem ozbiljno ugrožena budućnost kluba. Podravka je u Ligu prvakinja krenula euforično dobro s pobjedom (protiv Budućnosti u 1. kolu), no potom su nanizale dva poraza. U prvenstvu su također krenule dobro, no u subotu su pale na prvoj većoj, ali jedinoj i najvažnijoj prepreci, Lokomotivi.