EMOTIVNA PORUKA

Pismo uplakanog LeBrona Jamesa svom prijatelju Kobeu Bryantu koje je čekao cijeli svijet: Molim te, daj mi snage odozgo

28.01.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Nakon tužne i šokantne vijesti kako je u padu helikoptera poginuo Kobe Bryant, koja je šokirala cijeli svijet, čekalo se da se oglasi njegov dobar prijatelj i ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James

Kada je doznao za šokantnu vijest LeBron James bio je potpuno shrvan i jedva je izgovorio nekoliko riječi. Poznato je kako je LeBron James dan prije nesreće prestigao Kobea Bryanta po ukupnom broju koševa u NBA ligi i među prvima mu je telefonski te putem društvenih mreža čestitao upravo Bryant. Bio je to njegov zadnji tweet koji je napisao u životu…

'Nisam spreman, ali idemo. Sjedim ovdje i pokušavam nešto smisleno napisati, no svaki put kada počnem, iznova zaplačem samo misleći o tebi, nećakinji Gigi i prijateljstvu - vezi - bratstvu koje smo imali. Čuo sam tvoj glas u to nedjeljno jutro prije nego što sam krenuo iz Philadelphije prema LA-u. Nisam mogao ni zamisliti da će to biti posljednji put da ću te ikada više čuti. Srce mi je slomljeno i shrvan sam, brate', napisao je LeBron James na svojem Instagram profilu pa nastavio:

'Volim te, veliki brate. Moje suosjećanje Vanessi i djeci. Obećavam ti da ću nastaviti tamo gdje si ti stao. Svima nam puno značiš, posebno Laker naciji. Moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim dalje! Molim te, daj mi snage odozgo i čuvaj me na tom putu. Toliko toga još želim reći, ali ne mogu sada jer se i dalje ne mogu pomiriti sa svime. Dok se ponovno ne sretnemo, brate! #Mamba4Life, #Gigi4Life', napisao je James.

Dodajmo kako je nakon što je tragično stradao Kobea Bryanta, jedan od najvećih igrača Los Angeles Lakersa, očekivano otkazan gradski derbi protiv Clippersa.