RIJEČI PUNE LJUBAVI

Hrvatskog košarkaša smrt Kobea Bryanta teško pogodila; njegov post na društvenim mrežama dirnut će svakog u srce

27.01.2020 u 21:30

Bionic
Reading

Tragična smrt jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta pogodila je svijet pa tako i hrvatske sportaše. Jedan od onih koji se preko društvene mreže oprostio od NBA legende je bio i naš Mario Hezonja

Mario Hezonja nije mogao suspregnuti suze kada je doznao za pogibiju Kobea Bryanta, njegove kćeri te još sedam osoba koje su bile u helikopteru. Košarkaš Portland Trail Blazersa doživio je emotivan slom na zagrijavanju prije utakmice protiv Indiane, a koliko ga je sve pogodilo može se vidjeti i iz njegovog statusa na društvenoj mreži.

'Moj heroj, idol, učitelj, mentor, košarkaški otac, trener... Oblikovao je mentalitet koji me nosio kroz sve, od Hrvatske preko Barcelone do njegova NBA-a i našeg doma, sportske akademije Mamba. Tvoja radna etika, vještina, vodstvo, kompetitivnost, mentalni sklop, inteligencija, profesionalizam i čisto srce prvaka bile su iznad svega, moja motivacija i put za sve što činim', napisao je Hezonja na twitteru.

  • +7
Kobe Bryant Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

'Inspirirao si mnoge, promijenio moj život i neumoljivo ću nastaviti gurati prema uspjehu na isti način kao što su i ti uvijek činio. U svemu. Nedostajat ćeš mi u akademiji, nedostajat će mi gledati te u tvojoj novoj ulozi, najljepšoj ulozi oca tome posebnom djetetu, mladoj mambi koja je tek počela živjeti i koja bi u WNBA-u bila ono što si ti u NBA-u', dodao je.

  • +10
Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera Izvor: Profimedia / Autor: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Svoj našoj djeci i ljudima tamo usavršio si i unaprijedio svaku vještinu i nadilazio izazove. Već mi jako nedostaješ, svima nedostaješ. Nastavit ćemo dalje rasti, predstavljati i nositi sve za što si se zalagao, donosio i značio u sportskoj akademiji Mamba. Nemamo ni zajedničku fotografiju, a živjeli smo na terenu koji nas je ujedinjavao. Jedan na jedan kad dođem gore, počivaj u miru G., jako te volim!'

  • +7
Kobe Bryant i Gianna Maria Onore Izvor: Profimedia / Autor: Orlando Sentinel/TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia