SAŽETAK SA KANTRIDE

Petarda koja je razveselila cijeli nogometni Kvarner

13.08.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Rijeka i nakon devet službenih utakmica ove sezone ne zna za poraz, a igrači Matjaža Keka protiv Osijeka su upisali i svoju najuvjerljiviju pobjedu sezone

Riječani su oduševili nešto više od šest tisuća svojih navijača (tristotinjak Osječana nije dijelilo njihovo oduševljenje) i vratili pod stijene miris borbe za prvenstvo.

Benko je nastavio sjajnu golgetersku formu, napokon je briljirao i Alispahić koji je također zabio dva, Pokrivač postaje čvrsti oslonac Kekove Rijeke i slovenski stručnjak je bio sažet i krajnje jasan nakon lijepe pobjede.


'Kad nešto u životu radiš najveći kompliment su zadovoljna lica u tvojoj okolini. Ja sam ih danas imao i u svlačionici i na cijelom stadionu, uživao sam...,' kaže Kek uz hladni dodatak: 'Čestitke igračima, vidimo se na treningu ujutro.'

Rijeka se vratila na drugo mjesto s boljom gol razlikom od Dinama i pogledom koji puca na vrh. Osijek ostaje u vrlo melankoličnoj situaciji, pred trenerom Steinbrücknerom i igračima sa Drave teška je borba za opstanak u elitnom društvu.