veliki preokret

Perišiću se divili u Italiji, a sada je odjednom glavni krivac u Interu?

27.12.2017 u 06:52

Bionic
Reading

Ivan Perišić dobio je pregršt pohvala ove sezone u talijanskim medijima, ali nakon posljednjeg nekoliko neuspjeha Intera njegovi nastupi nailaze na sve glasnije kritike...

Sve se činilo idilično za plavo-crne kada su pobjedom protiv Chieva preuzeli vrh Serije A, a zatim ga očuvali remijem u gostima kod Juventusa. No, uslijedili su neočekivani porazi od Udinesea i Sassuola pa je klub ekspresno izgubio korak s rivalima na ljestvici i pao na treće mjesto koje mu ugrožava Roma.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Među onima koje u Italiji vide kao odgovorne za Interov pad je i Ivan Perišić koji se nalazi pod sve glasnijim kritikama, što je potpuno u suprotnosti s hvalospjevima koje je slušao većim dijelom jesenskog dijela sezone.

Kako piše Goal.com, Perišić je u posljednje tri utakmice imao 270 odigranih minuta, 0 golova, 0 asistencija, 1 uspješan dribling, 2 uspješna ubačaja (11 pogrešnih), 2 udarca na gol, 5 kreiranih prilika i 18 izgubljenih duela. Prilično loša statistika i potvrda da je ispao iz forme.

Da se Ivanovi nastupi nisu svidjeli niti treneru Intera dokaz su posljednje izjave Luciana Spallettija koji ga nije imenovao, ali je naglasio kako su pojedinci u momčadi pali u formi i mogli bi završiti na klupi, referirajući se vrlo vjerojatno upravo na hrvatskog reprezentativca.

Sljedeći ispit za Inter bit će četvrtfinalni dvoboj Kupa ove srijede protiv posrnulog gradskog rivala Milana. Vidjet ćemo hoće li Ivan Perišić od prve minute dobiti priliku začepiti usta onima koji su ga posljednjih dana kritizirali...