BAYERN KUCA NA VRATA

Perez povlači potez koji će iznenaditi i Modrića; uz to će i jako puno zaraditi

02.04.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Nastavlja se saga oko statusa Luke Modrića u dresu Kraljevskog kluba. Iako je Carlo Ancelotti uoči nedjeljne utakmice protiv Athletic Bilbaa rekao kako se o Modriću još uvijek ne pregovara, što ne znači da u skorije vrijeme neće, svjesni su na Santiago Bernabeuu koliko im kapetan hrvatske reprezentacije još uvijek može pomoći

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Realom. Aktualni mu ističe kroz koji tjedan te se nagađa hoće li nakon 12 sezona napustiti Madrid.

Talijan na klupi Kraljeva, Carlo Ancelotti, prije desetak dana rekao je kako će o svemu odlučiti Modrić, a isto je ponovio i prvi čovjek kluba Florentino Perez.

No, indikativno je da se ovih dana u eteru pojavila vijest kako Real namjera prodati mladog, 19-godišnjeg Ardu Gülera, Turčina, kojeg su Kraljevi kupili prošle godine za 20 milijuna eura od Fenerbahčea.

A Güler je predstavljen kao igrač koji bi trebao preuzeti Modrićevu ulogu u igri Realove momčadi. Ali shvatili su valjda u Realu da to i nije tako jednostavno, te se već bave kalkulacijom da ga prodaju ovog ljeta. Navodno je za 'maloga' itekako zagrizao Bayern, kojem bi to ujedno bila i 'osveta' za sve igrače koje mu je Real uzeo proteklih godina (Toni Kroos, David Alaba, po svemu sudeći i Alphonso Davies).

Bavarci Turčina vide u tandemu s Jamalom Musialom.

Ono što Realu ide u prilog jest i činjenica da za Gülera, koji je ove sezone u svim natjecanjima odigrao tek 98 minuta, postoji i interes dortmundske Borussije i Milana, te bi licitirajući mogli doći do željenih 40-tak milijune eura odštete. Odnosno dvostruke zarade.

U tom slučaju zbilja ne bi bilo potrebe tjerati Modrića na odlazak. Osim ako hrvatski veznjak sam ne odluči prihvatiti neki od poziva iz Saudijske Arabije ili američko-kanadskog MLS-a.