GDJE ĆE KAPETAN?

Rakitić iskreno o Modriću: Ima otvorena vrata posvuda, ali...

26.03.2024 u 15:41

Bionic
Reading

Gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije na ACUD kupu u Kairu izazvalo je veliku pozornost među egipatskim novinarima

Tako je za portal 365scores.com Ismail Mahmoud donio intervju s bivšim Vatrenim Ivanom Rakitićem koji igra za saudijski Al Shabab. Bila je to svojevrsna najava finala u kojem se večeras sastaju Egipat i Hrvatska (21 sat).

“Jako dobro je za hrvatsku reprezentaciju kada nastupa izvan Europe. Važno je to za HNS, nogomet i sve Hrvate. To će nam pomoći da pokažemo svijetu što Hrvatska može. Jako cijenim sve što su Egipćani napravili i njihov odnos prema našoj reprezentaciji. Sretan sam zbog ovacija koje je protiv Tunisa doživio Luka Modrić. Zahvalan sam za svu ljubav koju su egipatski navijači pokazali prema Modriću i cijeloj ekipi. Nadam se da ćemo u budućnosti još dolaziti u Egipat. Finale će, vjerujem, biti napeto i kvalitetno. Nadam se da će stadion biti pun', rekao je Rakitić pa se ponovno dotaknuo Luke Modrića i njegove budućnosti.

>> Modriću ovacije svih na stadionu, ali želja jednog navijača bila je nerealna

  • +7
Prijateljska utakmica za Euro 2024., Tunis - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Samo je jedan Luka Modrić. On će sam odlučiti što želi. Za sve nas nevjerojatan je doživljaj da možemo uživati u njegovim igrama toliko godina. Nije važno hoće li nastaviti karijeru u Realu, negdje drugdje u Europi ili na nekim drugim kontinentima. On zna da ima otvorena vrata posvuda. Za mene bi bilo nevjerojatno imati ga pored sebe u Saudijskoj Arabiji. Stvarno ga volim i cijenim, i kao osobu i kao igrača, ali on mora sam odlučiti što će dalje. Uživanje u Lukinom nogometu svima je potrebno', zaključio je Ivan Rakitić.