ZNAMO DA HOĆE

Luka Modrić iznenadio priznanjem: Potpisat ću...

24.03.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Iako je madridski Real, na čijem je čelu predsjednik Florentino Perez, krenuo u pomlađivanje momčadi i stvaranje ekipa koja će dominirati sljedećih desetak godina, jasno je i prvom čovjeku kluba kakav je doprinos 38-godišnjeg Luke Modrića

Naime, već nekoliko godina kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić potpisuje jednogodišnje ugovore. Tako je bilo i u proljeće 2023. No, ove sezone, Modrić ne igra koliko bi želio, a trener Ancelotti nije spreman odraditi sastanak 'u četiri oka'.

Naravno, Modrić je zbog toga i pomalo ljutit, što je i posve razumljivo jer znamo koliko voli Real i koliko je doprinio senzacionalnim rezultatima proteklih godina.

Ipak, Zadranin, koji će u rujnu napuniti 39 godina, još uvijek pruža odlične predstave na terenu, tako da i Perez, ali i Ancelotti, prebacuju lopticu Modriću, uz konstataciju da će on osobno morati prelomiti hoće li ostati u Realu ili ne.

S time da lukavi dvojac ne iznosi što zauzvrat nude Modriću. Ne mislimo u materijalnom smislu, već po pitanju nastupa i minutaže.

I zato svi s nestrpljenjem čekaju konačni rasplet, odnosno hoće li kapetan hrvatske reprezentacije ostati u Madridu ili slučajno preseliti u Saudijsku Arabiju, SAD....

Španjolski portal Defensa central objavio je Modrićevu izjavu s okupljanja reprezentacije, a koju je navodno rekao nekom od suigrača.

'Potpisat ću kad budem siguran, želim pričekati', prenosi taj medij navodnu Modrićevu izjavu.

U istom tekstu se navodi kako je Modrić obožavan na Santiago Bernabeuu, te se naglašava njegova privrženost Kraljevima.