početak kraja?

Pep Guardiola ovim je izjavama izazvao uzbunu u Manchesteru: Ja vam nisam kao Ferguson ili Wenger...

01.01.2023 u 22:58

Bionic
Reading

Pep Guardiola je na klupi Manchester Cityja od 2016. godine. S 'građanima' je četiri puta bio prvak Engleske, osvojio je još i četiri Liga kupa, dva Community Shielda te jedan FA Kup. No, nedostaje Liga prvaka

U šest sezona koliko je Pep Guardiola na klupi Manchester Cityja uspio je osvojiti čak četiri titule prvaka Engleske, ali ono zbog čega je prvenstveno doveden mu još uvijek nedostaje. Ta Liga prvaka je nedosanjani san za 'građane' iako su bili tako blizu.

I baš to opasno 'žulja' Pepa Guardiolu koji je sad prvi put otvoreno progovorio o mogućem odlasku iz Cityja iako je nedavno potpisao novi ugovor do 2025. godine.

'Do kad ću biti trener Cityja? Do trenutka kada osjetim da nešto nije u redu ili da više ne želim biti ovdje. Tada ću dati otkaz. Znate, ja vam nisam kao Ferguson ili Wenger da na istom mjestu ostanem po 20 godina. Istina, nedavno sam sa Cityjem produljio ugovor, ali meni je to samo komad papira', kazao je Pep Guardiola te napomenuo:

'Potpisao sam novi ugovor jer još uvijek vidim da možemo postići puno toga i da stvari idu dosta dobro. Ipak, na kraju sve je do rezultata. Ali, kad i ako se zasitimo jedni drugih, definitivno neću ostati ovdje samo zato što mi još neko vrijeme traje ugovor', zaključio je Guardiola.

  • +6
Manchester City - Everton, Premiership, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell