baš nema sreće

Teška ozljeda srebrnog 'vatrenog' iz Rusije 2018.; zbog loma noge na malom nogometu propao mu je povratak u Hajduk

01.01.2023 u 21:55

Bionic
Reading

Filip Bradarić (31), bivši hrvatski reprezentativac i osvajač svjetskog srebra u Rusiji 2018. godine, prije samo nekoliko dana je s ekipom Kaurija osvojio posljednje izdanje turnira Četiri kafića. Već neko vrijeme se priprema njegov povratak na Poljud, to se ove zime neće ostvariti

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, član srebrne reprezentacije na SP-u 2018. godine u Rusiji, Filip Bradarić (31), pretrpio je tešku ozljedu.

Podsjetimo, Bradarić je od rujna slobodan igrač nakon što je raskinuo suradnju s Al Ahlijem iz Saudijske Arabije.

U zadnje vrijeme Bradarića se povezivalo s povratkom u Hajduk, a i on sam je u nekoliko navrata naglasio kako će se u slučaju povratka u domaći nogomet vratiti samo na Poljud. Navodno se taj povratak trebao dogoditi već u ovom zimskom prijelaznom roku, ali sad od njega ipak neće biti ništa.

Naime, nesretni je Bradarić doživio težak prijelom noge dok je igrao mali nogomet u Trilju! I to samo nekoliko dana nakon je s ekipom Kaurija osvojio posljednje izdanje turnira Četiri kafića.

  • +10
Četiri kafića 2022., 26.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

Sreća u nesreći je da Bradarić ipak nije stradao onako teško koliko se isprva strahovalo. No, napukla mu je fibula te ga sad čeka višemjesečni oporavak i boravak izvan travnjaka.

Bradarić je do 2015. godine igrao za Hajduk kada ga je klub s Poljuda za svega 300.000 eura prodao u Rijeku. Baš je iz Rijeke, gdje je osvojio i titulu prvaka Hrvatske, izborio put na SP u Rusiju, a u karijeri je još igrao za talijanski Cagliari, španjolsku Celtu te saudijske klubove Al Ain i Al Ahli.