prva žrtva

Zbog dolaska Cristiana Ronalda u klubu je nastao totalni kaos; igrač koji mu nije želio ustupiti dres s brojem 7 dobio je otkaz

01.01.2023 u 21:09

Bionic
Reading

Jaloliddin Masharipov (29) uzbekistanski je reprezentativac koji je u momčadi Al Nassra do sada nosio dres s brojem 7. No, kako je u klub stigao Cristiano Ronaldo od njega su zatražili da mu prepusti 'sedmicu', a on umjesto toga uzme 77. No, Masharipov je odbio tu 'zamjenu' pa je dobio otkaz

Cristiano Ronaldo novi je igrač Al Nassra. Momčad iz Saudijske Arabije godišnje će ga plaćati čak 200 milijuna eura i to je najveći ugovor u povijesti nogometa.

No, dolazak Ronalda je u redovima Al Nassra uzrokovao totalni kaos. Portugalac je, ne prvi put, uvjetovao da dobije dres s brojem 7. Čelnici kluba nisu imali ništa protiv, ali to se nije svidjelo Uzbekistancu Jaloliddinu Masharipovu koji je sve do sada 'dužio' taj dres.

U klubu su prvo Masharipovu ponudili da uzme broj 77, a 'sedmicu' prepusti Ronaldu, ali uzbekistanski se napadač nije dao nagovoriti. A to je toliko razljutilo čelnike kluba da su mu automatski uručili otkaz!

Možda je to bilo i planirano jer klub se morao odreći jednog stranca kako bi mogao registrirati Ronalda, pa im je odlazak Masharipova savršeno odgovarao.

Uzbekistanac je tako postao prva žrtva Ronaldovog dolaska u Al Nassr, ali to nije prvi put da se igrači moraju odricati svog broja zbog Rolanda. Bez 'sedmice' je prvo u Juventusu ostao Juan Cuadrado, a kad se Ronaldo vratio u Manchester United istog se broja na dresu morao odreći Edinson Cavani.