UOČI ATLETICA

Panika u Realu! Teška ozljeda Rodrigueza, otpao i Ramos

05.02.2015 u 10:12

Bionic
Reading

Iako madridski Real niže pobjede, trener Ancelotti iz kola u kolo mora kombinirati s igračima i 'miksati' momčad. Od studenoga je bez Modrića, kažnjen je bio i Cristiano Ronaldo, a nakon dvoboja sa Sevillom ostao je i bez Jamesa Rodrigueza

Carlo Ancelotti posljednjih je mjeseci na mukama, ali zasad sjajno odolijeva svim izazovima. Međutim, da je veliki pehist - definitivno je. U srijedu su 'kraljevi' na svom stadionu svladali Sevillu 2:1, ali tri nova boda skupo su platili.

Naime, strijelac prvog gola James Rodriguez već u 27. minuti morao je s travnjaka.

Iako se u prvi tren činilo kako nije riječ baš o tako teškoj ozljedi, jer s terena je lagano odšetao, snimanje u bolnici, koje je obavio još u srijedu navačer, potvrdilo je da je Kolumbijcu puknula kost u stopalu.

Rodriguez će zbog te ozljede izbivati duže vrijeme, a strahuje se da će taj izostanak potrajati do tri mjeseca.

No, nisu to jedine muke Realova trenera. U devetoj je minuti ostao i bez Sergija Ramosa, no s njim je situacija ipak nešto bolja. Defanzivac je imao problema s mišićem, ali njegov se povratak na travnjak očekuje kroz tri tjedna.

U svakom slučaju, uoči gradskog derbija s Atleticom (subota, 16 sati), Ancelotti ima nove, velike brige. Jedino što ga može uješiti jest povratak Cristiana Ronalda, koji je odslužio kaznu od dvije utakmice zabrane nastupa.