velika promocija

Ovih se dana pripremaju u Novigradu, a uskoro će u Cityjevom dresu biti dio Guardioline momčadi i sudionici finala protiv Liverpoola

21.07.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Istarski Novigradski i ovoga je ljeta domaćin vrhunskim svjetskim sportašima. Već šesti put ondje borave mlade momčadi aktualnog nogometnog prvaka Engleske, Manchester Cityja, pripremajući se za novu nogometnu sezonu. U Aminess Maestral Hotel stiglo je ukupno 25 igrača i 42 člana stručnog stožera.

Polaznici Manchester City Academyja, klupske selekcije U-18 i U-23, u Aminessovu hotelu boravit će do 26. srpnja.

Među nogometašima koji su stigli u Novigrad su i oni koji su uoči početka nove sezone potpisali svoje prve profesionalne ugovore u karijeri s engleskim prvakom.

Za vrijeme njihova boravka u Hrvatskoj najavljeno je nekoliko prijateljskih utakmica.

Unutar Aminessova hotelskog kompleksa u Novigradu već se godinama okupljaju vrhunski nogometaši koji na raspolaganju imaju tri nogometna igrališta opremljena prema najsuvremenijim standardima.

Igračima se nude dva travnata terena i jedan s umjetnom travom koji je nositelj FIFA Quality Pro certifikata. Ugodna klima, kvalitetna sportska infrastruktura, odlična organizacija i hotelska usluga samo su neki od razloga zbog kojih se Novigrad brojnim prvoligaškim klubovima pokazao kao prava destinacija za pripremno razdoblje uoči nove nogometne sezone.

Vrhunske uvjete u sklopu Aminessovog sportskog kompleksa, gostoljubivost i dodatni sadržaj Aminessovih hotela prepoznali su do sada neki od najboljih nogometnih klubova kao što su Barcelona, Benfica Lisabon, Red Bull Salzburg, Rangers FC, Slavia Prag i Dinamo Zagreb.

Nakon priprema u Istri, neke nogometaše mlađih selekcija kluba iz jedne od najjačih svjetskih liga očekuje finalna utakmica FA Community Shielda s Liverpoolom 30. srpnja.