ugledni gosti u novigradu

Manchester City nakon senzacionalne sezone, svoju 'budućnost' opet poslao u Istru

19.07.2019 u 09:23

Bionic
Reading

Turistička kompanija Aminess već šestu godinu ugošćuje jednu od najboljih svjetskih nogometnih akademija i renomiranu momčad Manchester Cityja koji tijekom sedmodnevnog boravka u Novigradu odrađuju pripreme.

Mlađi uzrasti ove renomirane engleske momčadi borave u Aminess Maestral Hotelu od 14. do 21. srpnja, a kako bi što bolje dočekali novu nogometnu sezonu, pripreme odrađuju na nogometnim terenima hotelskog kompleksa. Aminess je tako mlade igrače i ovoga puta ugostio na prigodan način te im ponudio sve uvjete za još jedne uspješne i ugodne ljetne pripreme.

'Veseli nas povratak u Novigrad. Blaga klima, udobnost smještaja, kvalitetni uvjeti za treniranje i pripremu nadolazećih utakmica te profesionalni nogometni standardi samo su neki od razloga zašto smo ponovno odabrali Aminess za pripreme koje su od velike važnosti za naš klub. U ime cijele nogometne akademije zahvaljujem se na gostoprimstvu i fantastičnoj organizaciji', izjavio je Jason Wilcox, direktor Manchester City akademije za mlade.

Uz Wilcoxa, bivšeg nogometaša i osvajača Engleske Premier lige, program treninga vođen je i od strane stručnih trenera Manchester Cityja, a na jednom od njih, sudjelovali su i najmlađi gosti Aminess hotela i kampova te mlađi uzrasti NK Novigrada.

Aminess ima tri nogometna igrališta izgrađena prema najsuvremenijim nogometnim standardima, dva travnata i igralište s umjetnom travom koje je nositelj prestižnog FIFA Quality Pro certifikata, smještena tik uz hotele. Redovito su održavana i opremljena svim dodatnim sadržajima, a osim Manchester Cityja, njihovu kvalitetu prepoznali su i brojni drugi prvoligaški klubovi koji godinama dolaze u Novigrad – La Galaxy, S.L. Benfica Lisbon, FC Barcelona, SK Slavia Praha, GNK Dinamo Zagreb, FC Red Bull Salzburg, Rangers F.C. i drugi.