ljepotice na pijesku

Ove odbojkašice lako bi bile i misice, a Čehinja prednjači...

02.07.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Subotnjim finalom između Kanađanki Sarah Pavan i Melissa Humana-Paredes te Čehinja Barbore Hermannove i Markete Slukove okončan je ženski dio porečkog turnira iz serije Volleyball Beach Major

Kanađanka Sarah Pavan po treći je put igrala u finalu porečkog turnira, ali tek u kombinaciji s Melissom Humana-Paredes stigla je do prvog naslova.

  • +13
Atraktivne odbojkašice u Poreču Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bile su Kanađanke favoritkinje, te su u prvom setu stekle prednost. Međutim, borbene Čehinje Hermannova - Slukova nisu se predavale i uspjele su nakon 32 minute sa 34:32 prvi set riješiti u svoju korist. Ipak, u preostala dva, Kanađanke su opravdale ulogu i stigle do pobjede odnosno novčanog iznosa od 40.000 američkih dolara.

Čehinjama je pak ostala utješna nagrada (32.000 USD), ali i činjenica da su tijekom turnira možda i najglasnije bodrene. 

No, iako službeno takve titule nema, možemo reći da su i najzgodniji par na turniru, dok bi Pražanka, 29-godišnja Marketa Slukova sigurno i ponijela naslov 'misice'.

Imala bi Slukova žestoku konkurenciju, jer svojom ljepotom i šarmom privlačila je i 25-godišnja Švicarka Joana Heidrich.

Sve su one, uz mnoštvo atraktivnih skokova, ali i bacanja za loptama, bile dodatni magnet za publiku, ionako atraktivnog sporta, koji je - kako nam kažu TV-kolege - bio i najgledaniji sportski događaj na posljednjim olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.