FIFA_SP_2018.svg

svaka čast

Ovaj potez hrvatskog i argentinskog navijača privukao je pažnju ruskih medija!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 21.06.2018 23:46
  • Objavljeno 21.06.2018 u 17:31
Bionic
Reading

Uoči utakmice u Nižnjem Novgorodu je vladalo odlično raspoloženje između hrvatskih i argentinskih navijača, a prijateljstvo je otišlo toliko daleko da su pojedinci čak i zamijenili dresove, na iznenađenje ruskih medija...

Rusi imaju problem huliganizma u svom nogometu pa se pribojavaju ružnih scena i tijekom Svjetskog prvestva, no zasad je sve uglavnom pod kontrolom, a u Nižnjem Novgorodu ugodno su se iznenadili odnosom hrvatskih i argentinskih navijača.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Naime, uoči utakmice ovog četvrtka tijekom cijelog dana navijači dvije reprezentacije odlično su se slagali, a ruski dnevnik Sport Ekspress posebno hvali dvojicu koji su digli prijateljstvo na višu razinu i uoči susreta razmijenili reprezentativne dresove.

Na stadionu je bilo više od 20 tisuća Argentinaca, a četiri puta manje naših navijača, no obje momčadi su imale srčanu i glasnu podršku.

Poput naših igrača, zasad u Rusiji i navijači dobivaju isključivo pohvale, dok kritike uglavnom idu na račun Poljaka koji su već u nekoliko navrata izazvali incidente. S druge strane, svijet su prije svih oduševili Japanci i Senegalci koji ne samo što se pristojno ponašaju u odnosu prema drugim navijačkim skupinama, već su i čistili stadion za sobom nakon utakmica svojih reprezentacija...

  • +3
Velika hrvatska zastava i na ulicama Nižnji Novgoroda Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL