NOVO IME U VEZNOM REDU

Ovaj ljevonogi Crnogorac novo je pojačanje Rijeke

22.12.2015 u 23:30

Bionic
Reading

Rijeka je dovela prvo igračko pojačanje za proljetni dio matjecanja. Riječ je o 25 godina starom ljevonogom veznjaku Asmiru Kajeviću koji je svojedobno zastupao Crnu Goru u mlađim selekcijama.

Asmir Kajević, javlja klupska stranica, novi je igrač Rijeke. Asmir, koji je do nedavno igrao za švicarski Zürich, potpisao je ugovor do kraja sezone s mogućnošću produženja na još dvije godine.

'Drago mi je da sam potpisao za Rijeku. U ovom trenutku Rijeka ide ka ozbiljnom cilju europskog kluba i smatram da imam kvalitetu da zajedno sa suigračima ostvarimo ciljeve. Čuo sam puno pozitivnih stvari' rekao je Asmir Kajević.

'Zadovoljni smo što smo dobro krenuli u prijelazni rok i potpisali Asmira Kajevića koji nam dolazi kao slobodni igrač. Iskoristili smo situaciju jer nije uspio završiti transfer u Italiju zbog toga jer je igrač van Europske unije i vjerujem da će se kroz pripreme nametnuti treneru i da će se njegovo dovođenje pokazati kao dobar potez,' ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.